Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ξόρκι «Τα κορδόνια του Διαβόλου»

Ξόρκι «Τα κορδόνια του Διαβόλου»

Για να καθηλώσεις τα έργα του διαβόλου (Έργα εχθρού) και για να σταματήσουν οι πνευματικές επιθέσεις.

Υλικά:

Αγιασμός

Δύο κορδόνια διαβόλου

Έλαιο Φλογερό τοίχος προστασίας

Ένα κόκκινο κερί

Εικόνα του Αγίου Μιχαήλ

Κόκκινη κλωστή

Τελετουργία:

Μουλιάζουμε δύο κομμάτια κορδόνια διαβόλου στο ιερό νερό για μία ολόκληρη μέρα. (Όταν δεν είχαν τα κορδόνια του διαβόλου το βότανο χρησιμοποιούσαν την σκόνη κορδόνια του διαβόλου, αλλά στην προκειμένη περίπτωση θέλει τα κλαριά). Το επόμενο πρωί τα βγάζουμε από το νερό και τα αφήνουμε να στεγνώσουν. Αφού στεγνώσουν παίρνουμε μία κόκκινη μάλλινη κλωστή και δένουμε τα κλαράκια σε μορφή σταυρού και το βάζουμε στην βάση ενός κόκκινου κεριού που θα το έχουμε βάλει μπροστά στην εικόνα του αγίου Μιχαήλ. Τρίβουμε τα κορδόνια με το έλαιο Φ.Τ.Π. επαναλαμβάνοντας για εννέα φορές το άσμα κρατώντας τον σταυρό στο δεξί σας χέρι:

«Άγιος ο Μιχαήλ Ο Αρχάγγελος να με υπερασπιστεί στην μάχη μου

Γίνε άμυνα μου ενάντια στης παγίδες του κακού διαβόλου. Είθε ο θεός να το υποτιμήσει, τον παρακαλάω ταπεινά. Και εσύ πρίγκιπα του ουράνιου Βασιλείου με την δύναμη του θεού ώθησε στην κόλαση τον σατανά και τα κακά πνεύματα που περιφέρονται στον κόσμο και σκορπούν τον όλεθρο στης ψυχές. ΑΜΗΝ »

Σταυρώνω το σημείο πάνω στον σταυρό των κορδονιών του διαβόλου και τα αφιερώνουμε πάνω στην εικόνα του Αγίου Μιχαήλ λέγοντας το άσμα:

«Αφιερώνω τα κορδόνια του διαβόλου σε σταυρό στον Άγιο και αρχάγγελο Μιχαήλ και με την δύναμη του να τα κάνει ασπίδα αδιαπέραστη κατά του διαβόλου και όλες της μορφές του κακού. ΑΜΗΝ».

Τοποθέτησε το σταυρό στο μέτωπο της εικόνα του αγίου Μιχαήλ και ανάβουμε το κερί μέχρι να σβήσει μόνο του. Μετά μπορείτε να κρεμάσετε τον σταυρό σε ένα σημείο του σπιτιού, μέσα η έξω από την πόρτα είναι καλύτερο.

Σύντομα αυτό το φυλαχτό θα βρίσκεται διαθέσιμο και στο Happymojo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου