Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Πνευματικός καθαρισμός με Κινέζικο Πλύσιμο


Πνευματικός καθαρισμός με Κινέζικο Πλύσιμο
Ένα παραδοσιακό υγρό της hoodoo & Voodoo πατώματος και σώματος που διώχνει της κατάρες και Χωρισμούς.

Για τους Άντρες Juju η αλλιώς γιατροί ριζών το Κινέζικο πλύσιμο είναι το καλύτερο για τελετές προστασίας. καθαρίζει και διώχνει μακριά την βρομιά και διώχνει της καταχθόνιες ενέργειες των Εχθρών σας. Ανοίγει τους νέους δρόμους και βοηθάει στα νέα ξεκινήματα. Φέρνει την συζυγική πίστη και προσφέρει αρμονία στο σπιτικό. Επίσης φέρνει δουλειά σε καταστήματα αλλά και φέρνει τύχη στα τυχερά παιχνίδια.
Υπάρχουν αρκετές φόρμουλες για αυτό, αλλά την αυθεντική συνταγή χρησιμοποιείται από εκεί που βγήκε. Επίσης στην hoodoo προσθέτουν μέσα σε αυτό το νερό μερικές σταγόνες από «Φλογερό τοίχος προστασίας» «Ξεσταύρωμα» η έλαιο Απήγανου.

Υλικά:

  1. Ένα φλιτζάνι πλύσιμο δαπέδου με άρωμα πεύκο
  2. Ένα φλιτζάνι Αμμωνία
  3. Ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι Van Van
  4. 12 περίπου βελόνες Πεύκου
  5. 12 περίπου άχυρο από σκούπα
  6. Ένα κουβά με νερό που έχει παρθεί από πηγή.
  7. Μία κουταλιά της σούπας Αλάτι

Διαδικασία:
Κατασκευάζετε σε γέμιση όταν το φεγγάρι είναι σε ζώδιο της φωτιάς. Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε έναν κουβά με νερό πηγής και σφουγγαρίζουμε το σπίτι μας. Θαυμαστά τα αποτελέσματα.

Επίσης να τονίσω πως είμαι ο πρώτος που γράφει στην Ελλάδα την συνταγή
Kαι μία επισήμανση για τους επίδοξους αντιγραφής μας (Από αυτούς άλλο τίποτα) αν το βάλετε στα ράφια των eshop σας θα σας παρακαλέσω να το βάλετε με αυτό το όνομα όπως δεν το παρά άλλαξα και εγώ και να το δώσετε σε μία λογική τιμή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου