Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Προϊόν της Εβδομάδας - Στέμμα της Επιτυχίας

Παραδοσιακή ετικέτα του happymojo
Αυτή η σειρά προϊόντων είναι για την κάθε  μας επιτυχία. όλη μας έχουμε δικαίωμα στην επιτυχία και στην ζωή και στον έρωτα. βασισμένη στην συνταγή του "kouwon" της Νέας Ορλεάνης. Δεν απαιτεί φεγγάρια και ώρες. Είναι ένα από τα ποιο διαδεδομένα έλαια και κάνει θραύση στο Εξωτερικό.

Το Έλαιο του το χρίζουμε επάνω σε μοβ και κίτρινα κεριά οι άντρες συχνά έβαζαν στάλες του λαδιού επάνω σε μία ρίζα Ιωάννη κατακτητή για να έχουν σίγουρα επιτυχία.


ΤΟ ΈΛΑΙΟ


Είναι το παραδοσιακό έλαιο της Νέας Ορλεάνης “Kouwon” που σχεδιάστηκε για να προσελκύει την επιτυχία και την προσωπική συμπάθια. Χρησιμοποιείται σε καφέ, πράσινα κεριά. Ένα μυστικό λέει πως πρέπει στα κεριά να βάλετε και λίγο χρυσό γκλύτερ πάνω στα κεριά. Το Στέμμα της επιτυχίας είναι ένας συνδυασμός τεσσάρων ελαίων που φέρνουν θετικούς κραδασμούς. Η διαφορά των άλλων ελαίων είναι ότι χρησιμοποιήθηκε παλαιότερα για να κάνεις Ξεσταυρώματα αλλά και να διώξει τα εμπόδια. Επίσης, το στέμμα της επιτυχίας σχετίζεται περισσότερο με κοσμικές επίτευξη σε ένα ευρύτερο ορισμό της επιτυχίας.

Έλαιο Στέμμα επιτυχίας happymojo

ΜΙΚΡΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕ ΣΤΕΜΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Για Ευρεση εργασίας2
Ένα πράσινο επτάκομπο κερί με λάδι σταθερής εργασίας το μισό και το άλλο μισό με λάδι ευημερίας και τέλος από πάνω θα ρίξεις σκόνη κανέλλας. Μετά συνδύασε πορτοκαλί, μοβ και πράσινα κεριά με λάδι στέμμα επιτυχίας, άνοιγμα δρόμου και λεμονόχορτο.

Για να πάει καλα μία επιχείρηση!
Για αρχή θα κάψουμε λιβάνι van van για να φύγουν τα αρνητικά στοιχεία!
Βάλτε σε ένα πιάτο λευκό έναν Lodestone και θα τον ντύσετε με το λάδι Χρήματαμείνετε μαζί μου και στέμμα επιτυχίας. Κάψτε 3 πρασινα κεριά σε τριγωνικό σχήμα και ο Lodestone στην μέση ντυμένα με το λάδι Λεφτά μείνετε μαζί μου. ανάψτε τα κεριά δεξιόστροφα και θα τα σβήσετε δεξιόστροφα. Τέλος σφουγγαρίστε με σκόνη η ξύλα κανέλλας για γρήγορα αποτελέσματα.



MOJO ΣΤΕΜΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
Τί θα χρειαστείτε

1. Για το mojo: 

- Κόκκινο ή κίτρινο πουγκί 
- Ένα χρυσαφί γούρι στέμμα που θα ράψετε/κολλήσετε στο εξωτερικό του πουγκιού.
- Έλαιο Στέμμα της επιτυχίας

2. Για τα υλικά που θα το γεμίσετε:

- Ρίζα Αγίου Ιωάννη Κατακτητή --> για κυριαρχική δύναμη
- ένα κομμάτι πυρίτη --> για ευημερία
- Θυμίαμα αίμα Δράκου --> για να έλκετε καλοτυχία σε όλους τους τομείς
- βότανο Πενταδάκτυλο --> για επιτυχία σε ό,τι κάνετε και για να είναι πρόθυμοι οι άλλοι να σας εξυπηρετούν με χάρες.
- βότανο Φασκόμηλο --> για σοφές αποφάσεις σε μελλοντικά σχέδια
- βότανο γλώσσα ελαφιού --> για ευχέρεια λόγου
- Πούδρα Στέμμα της Επιτυχίας

Πώς κατασκευάζουμε το mojo:
Απο μια καφέ χαρτοσακούλα θα σκίσετε προσεκτικά με τα χέρια σας (όχι με ψαλίδι) ένα τετράγωνο κομμάτι. Γράψτε την επιθυμία σας στο χαρτί και έπειτα γυρίστε το 90 μοίρες δεξιόστροφα. Πάνω απο την επιθυμία θα γράψετε το όνομά σας 9 φορές σταυρώνοντας έτσι όσα γράψατε πριν. Ντύστε το χαρτί με έλαιο Στέμμα της Επιτυχίας στις 4 γωνίες του και διπλώστε το προς το μέρος σας 2 φορές. Βάλτε το μέσα στο πουγκί λέγοντας:

"όλες μου οι υποθέσεις και οι εργασίες να στέφονται απο επιτυχία"

Στη συνέχεια βάζετε μέσα τα υλικά που έχετε επιλέξει επικαλούμενοι τις ιδιότητές τους για το σκοπό σας.

Η δυναμη του mojo (και ισχύει για κάθε mojo) ενισχύεται αν το συνδυάσετε με τη μαγεία των κεριών. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε το εξής:
Ανάψτε ένα κερί ντυμένο με έλαιο Στέμμα της επιτυχίας, και το αντίστοιχο λιβάνι πριν αρχίσετε να κατασκευάζετε το πουγκί. Βάλτε μια σταγόνα έλαιο στο μέτωπό σας και στα χέρια σας και ξεκινήστε. Όταν το ολοκληρώσετε και το κλείσετε, περάστε το πάνω απο τον καπνό του θυμιάματος και πάνω απο τη φλόγα του κεριού.
Έχετε το mojo πάνω σας τουλάχιστον τις πρώτες μέρες ή μαζί σας κάπου που δε θα το βλέπει και δε θα το πειράζει κανείς πχ στην τσάντα ή στο χαρτοφύλακα που χρησιμοποιείτε στη δουλειά σας. 



HONEY JAR ΣΤΕΜΜΑ ΕΠΙΤΥΧΊΑΣ
mini honey jar Στεμμα επιτυχίας
Το βάζο αυτό περιέχει συστατικά δυνατά για να φερει την επιτυχία σε όλους τους τομής. Εμείς στο happymojo έχουμε δύο honey jar ένα mini για ποιο οικονομικό και ένα κανονικό μεγάλο βάζο.

δεν υπάρχουν διαφορές παρά μονο στην τιμή:

Έτοιμα μικρά βαζάκια με μέλι και βότανα που απλά θα ανάψετε κεριά επάνω στο καπάκι του.
τα κεριά μπορείτε να τα επαλείψετε με κάποιο λάδι!
.
Αποκλείουμε το λάδι απο το πακέτο για να είναι ποιο φθηνό.
.
το πακέτο περιέχει:
.
1 βαζάκι με μέλι και βότανα
2 κεριά χρώματος

Μία πολύ δυνατή φόρμουλα που δίνει επιτυχία σε όλους τους τομής. Πραγματοποιεί τους στόχους που έχουμε βάλει σκοπό, τον Σεβασμό, την Φήμη και την προσωπική Ικανοποίηση. Συνδυάζεται απόλυτα με Μοβ και κίτρινα κεριά και θεωρείτε πολύ δυνατό αν μέσα βάλεις μία ρίζα Τυχερού Χεριού


honey jar Στέμμα της Επιτυχίας



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ








Ευχαριστούμε!!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου