Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Q Hoodoo oil

ΕΛΑΙΟ
Ένα πολύ ισχυρό άρωμα hoodoo. Στις πνευματικές παραδόσεις το «Άρωμα λάδι Q» είναι δημοφιλές για τους άντρες για να βρουν το πάθος και την αγάπη.
Είναι αδύνατο σε οποιοδήποτε θηλυκό να αντισταθεί….καθώς το έλαιο “τρελαίνει” τις θηλυκές ορμόνες….!!!!! Κάνει τις γυναίκες να τρέχουν καταπάνω
στον άντρα που το φοράει…..
Η φράση για αυτό το έλαιο δεν είναι άλλη από το:
«Ξέρετε το μυστικό του ελαίου Q»
Το μυστικό ήταν και τόσο απλό όσο και τόσο περίπλοκο. Το Q σημαίνει “queer” και σε ελεύθερη μετάφραση αυτό συμβολίζει την αλλόκοτη συμπεριφορά των γυναικών όταν συναντήσουν κάποιον άντρα που φοράει ένα τέτοιο άρωμα….Το έλαιο Q περιέχει μεταξύ άλλων, καθαρό μύρο, δυόσμο και γαρύφαλλο.
Tο άρωμα “Q” μπορεί να συνδυαστεί με την πούδρα “Q”


ΣΚΟΝΗ
Μία πολύ ισχυρή πούδρα hoodoo. Στις πνευματικές παραδόσεις το «Άρωμα λάδι Q» είναι δημοφιλές για τους άντρες για να βρουν το πάθος και την αγάπη.

Είναι αδύνατο σε οποιοδήποτε θηλυκό να αντισταθεί….καθώς το έλαιο “τρελαίνει” τις θηλυκές ορμόνες….!!!!! Κάνει τις γυναίκες να τρέχουν καταπάνω στον άντρα που το φοράει…..
Η φράση για αυτό το έλαιο δεν είναι άλλη από το:
«Ξέρετε το μυστικό του ελαίου Q»
Το μυστικό ήταν και τόσο απλό όσο και τόσο περίπλοκο. Το Q σημαίνει “queer” και σε ελεύθερη μετάφραση αυτό συμβολίζει την αλλόκοτη συμπεριφορά των γυναικών όταν συναντήσουν κάποιον άντρα που φοράει ένα τέτοιο άρωμα….Η πούδρα Q περιέχει μεταξύ άλλων, καθαρό μύρο, δυόσμο και γαρύφαλλο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου