Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Πλανητικά έλαια

Ορισμένοι rootworker Χρησιμοποιούν στον βωμό τους στο βωμό τους ανά πάσα στιγμή και φορούν κάθε μέρα με το πλανητικό έλαιο. Επίσης τα πλανητικά έλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κεριά εξορκισμού (προσευχής) η να φορεθούν σαν προσωπικό άρωμα για να φέρουν ποιο κοντά της πλανητικές επιρροές από της θεότητες που αντιπροσωπεύει ο κάθε πλανήτης. Μπορούν επίσης να συνδυαστούν με τα ζωδιακά έλαια όταν εργαζόμαστε σε αστρολογικά ξόρκια.


Έλαιο Δία

Πέμπτη Κυβερνήτης του τοξότη και συν- κυβερνήτης των Ιχθύων

Έλαιο Άρη

Τρίτη Κυβερνήτης του Κριού και Συν- κυβερνήτης του Σκορπιού

Έλαιο Ερμή

Τετάρτη Κυβερνήτης των Διδύμων και της Παρθένου

Έλαιο Σελήνης

Δευτέρα Κυβερνήτης του Καρκίνου

Έλαιο Ποσειδώνα

Συν- Κυβερνήτης των Ιχθύων

Έλαιο Πλούτωνα

Συν- Κυβερνήτης του Σκορπιού

Έλαιο Κρόνος

Σάββατο Κυβερνήτης του Αιγόκερου και Συν- κυβερνήτη Υδροχόου

Έλαιο Ήλιου

Κυριακή Κυβερνήτης του Λέοντα

Έλαιο Γης

Γη Το σπίτι μας

Έλαιο Ουρανό

Συν- Κυβερνήτης Υδροχόου

Έλαιο Αφροδίτη

Παρασκευή Κυβερνήτης Ταύρου και του Ζυγού


Παρά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι δεν σκέφτονται συχνά, οι ημέρες της Εβδομάδας αναφέρονται στους «Επτά Ιερούς πλανήτες» οι οποίοι φυσικά έχουν και αυτή την σειρά τους από ονόματα Θεούς και Θεές της παλιάς αρχαίας Ελλάδας.


Κάτω λοιπόν από αυτό το παραδοσιακό σύστημα κάθε θεότητα εχει και έναν πλανήτη στην κυριαρχία πάνω σε μία από της ημέρες της Εβδομάδας, έτσι και οι τελετές επάνω συνδέονται με εκείνες της μέρες. Ο κάθε πλανήτης συνδέετε και από ένα ζώδιο.

Περισσότεροι λαοί καίνε στον βωμό τους ένα κερί ημέρας. Αυτό μπορεί να καεί σε όποιο μέρος του βωμού θέλουμε εμείς. Αυτά είναι απλά κεριά χρησιμοποιούνται για την εύνοια του πλανήτη εκείνης της ημέρας η για να ενεργοποιήσουμε κάποια πλανητική σφραγίδα. Επίσης έχουμε προσθέσει άλλους τρις πλανήτες για να ενεργοποιήσουμε τι δύναμη των ζωδίων αλλά όταν ο πλανήτης είσαι σε ευνοϊκή θέση.
Ενδεικτικά σας δίνω έναν κατάλογο το πώς χρησιμοποιούν οι rootwork τα κεριά αυτά.


Κυριακή:Ημέρα του ήλιου (Sol, Απόλλων), είναι για της προσευχές, έργα και τελετές που συνδέονται με τους άντρες και την πατρότητα την ευλογία την υγεία και την θεραπεία την επιτυχία, την φήμη, και την δύναμη. Το συμβολικό του χρώμα είναι το χρυσό ή κίτρινο.

Δευτέρα: Ημέρα της Σελήνης (Luna, Σελήνη, diana, Άρτεμης). είναι για της προσευχές, έργα και τελετές που συνδέονται με τη μητρότητα της γυναίκες, τα κορίτσια το σπίτι, την οικογένεια, τα όνειρα, τα ψυχικά οράματα, την νύχτα το νερό. Το συμβολικό του χρώμα το λευκό, μπλε και ασημί. 

Τρίτη: ημέρα του Άρη (Mars, Twi) είναι για της προσευχές, έργα και τελετές που συνδέονται με τη δύναμη, των αθλητισμό, τον ανταγωνισμό, ο ισχυρισμός, για της ανοιχτές σύγκρουσης, την αντιπαράθεση, το πόλεμο, το θάρρος, ανάληψη κινδύνων, τη νίκη το αίμα. Το Συμβολικό του χρώμα είναι το κόκκινο.

Τετάρτη:Ημέρα του Ερμή (Wotan, Mercury) είναι για της προσευχές, έργα και τελετές που συνδέονται με την επικοινωνία, λεκτικές δεξιότητες, μηνύματα, απάτης, τυχερών παιχνιδιών, την ομιλία, ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές. Συμβολικό του χρώμα είναι το πορτοκαλί.

Πέμπτη: Ημέρα του Δία (Thor, Jupiter) είναι για της προσευχές, έργα και τελετές που συνδέονται με την επέκταση πλούτου, υποστήριξη, χρήματα, εξουσία, αξιοπρεπή διακυβέρνηση, και τον δικαιωμάτων. Το Συμβολικό του χρώμα είναι το μοβ.

Παρασκευή: Ημέρα της Αφροδίτης (Freya, Venus) είναι για της προσευχές, έργα και τελετές που συνδέονται με τη αγάπη, την ευχαρίστηση, την σεξουαλικότητα, την καλλιτεχνία, την αποπλάνηση, την αισθητική, τα φυτά, την αισθητική ομορφιά, τα χρήματα. Το Συμβολικό τoυ χρώμα είναι το πράσινο ροζ και χάλκινο.

Σάββατο: Ημέρα του Κρόνου (Saturnus, Chronos) είναι για της προσευχές, έργα και τελετές που συνδέονται με τη Γεωργία την κατανάλωση, τα εμπόδια, τους εχθρούς, της κατάρες, το θάνατο, τον περιορισμό ή στο να επιβληθείς στους εχθρούς Το Συμβολικό του χρώμα είναι το Μαύρο.


Σημειώσεις:
Επίσης στη παραδοσιακή ευρωπαϊκή μαγεία η ημέρα για τα χρήματα είναι η Πέμπτη που είναι ημέρα της δύναμης και της πολυτέλειας και κυβερνάτε απ τον Δία, αλλά στην ΗΠΑ οφείλουμε σε δύο ξένους παράγοντες. Καταρχήν έχουν το πράσινο που όλα τα χρήματα τους είναι πράσινα. Βέβαια θα παρατηρήσετε πως συχνά χρησιμοποιούν το μοβ για χρήματα αφού το μοβ είναι το χρώμα του Δία.
Οι άλλοι πλανήτες είναι ειδικά μείγματα!


Ειδικά μείγματα από άλλους πλανήτες!!!
Εκτός από της κλασηκές φόρμουλες που σχετίζονται με τους πλανήτες εμείς στο happymojo έχουμε άλους 4 πλαήντες που περιβάλουν της φόρμουλες

Γη
Ποσειδώνα
Ουρανός
Πλούτωνας


Πώς να χρησιμοποιήσετε το κάθε πνευματικό πλανητικό είδος!
Happymojo Πλανητικά novena
Τα καίμε στον βωμό για να έχουμε περισσότερη δύναμη!
Happymojo Πλανητικά Έλαια
Μπορείτε να διαβάσετε την γενική χρήση ελαίων αλλά και πάλι μπορείτε να ντύσετε κεριά όπως κίτρινο για τον ήλιο, λευκό για την σελήνη κ.τ.λ.
Happymojo Πλανητικό θυμίαμα
Μπορείς να το κάψεις στον βωμό σου η σε ένα δωμάτιο για να φέρει ποιο κοντά της επιρροές από της θεϊκές δυνάμεις των πλανητών.
Happymojo Πλανητικά λουτρά αλάτων
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τελετουργίες η τελετές καθαρισμού σπίτια της ημέρες της εβδομάδας που σχετίζονται με της θεότητες. Ας πούμε μία Παρασκευή θα κάνετε το λουτρό της Αφροδίτης!
Happymojo Πλανητικές σκόνες
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ντύσεις έγγραγα αναφοράς, να πασπαλίσεις σκόνη στο σώμα, η να εργαστείς ε ένα χαλί η χαλάκι της πόρτας για της ημέρες της εβδομάδος.
Συμβουλή:
Όλα τα Πλανητικά προϊόντα Happymojo μπορούν να συνεργαστούν με άλλα ζωδιακά η αστρικά προϊόντα αν εργάζεσαι πλανητικά.




Ένα κερί Άνοιγμα δρόμου θα πρέπει να συνοδεύεται από ένα κερι Ερμή και να το κάνεις την Τετάρτη
Ένα κερί Ευημερίας θα πρέπει να συνοδεύεται από ένα κερί του Δία να το κάνεις την Πέμπτη
Ένα κερί Αγάπα με θα πρέπει να συνοδεύεται από ένα κερί Αφροδίτης και να το κάνεις Παρασκευή
Ένα κερί Χωρισμού θα πρέπει να συνοδευτεί από ένα κερί κρόνου και να το κάνεις το Σαββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου