Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Τριπλό ξόρκι/ Άνοιγμα αγάπης

Όπως ξέρουμε, η μαγεία μπορεί να μας ανοίξει πόρτες και να μας βοηθήσει να ζησουμε όσα επιθυμούμε. Όμως, πρέπει να βαδίσουμε μέσα απο αυτές τις πόρτες για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όταν μιλάμε για ερωτικά ξόρκια, πρέπει να αφιερώσουμε αρκετή προσωπική δουλειά, να ξεπεράσουμε ανασφάλειες, να συμφιλιωθούμε με το παρελθόν και να αφήσουμε εκεί παλιά βάρη απο χωρισμούς ή άσχημες σχέσεις για να μπορέσουμε να χτίσουμε αυτή την ιδανική για μας σχέση. Γι' αυτό το λόγο δημιουργήθηκε το πρώτο μέρος αυτού του ξορκιού.

Το δεύτερο μέρος είναι ένα ξόρκι που κάνουμε στον εαυτό μας. Πρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας απόλυτα και αδιαπραγμάτευτα πριν αγαπήσουμε κάποιον άλλο με τον ίδιο τρόπο. Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε κάποτε, θα πρέπει το συντριβάνι της αγάπης να είναι μένει γεμάτο για να μπορέσουμε να ξεδιψάσουμε και τον άλλο. Μόνο αν αγαπήσουμε τον εαυτό μας θα μπορέσουμε να αγαπήσουμε τον άνθρωπό μας όπως του αξίζει.

Το τρίτο μέρος είναι το τελικό βήμα, όπου δημιουργούμε ένα τάλισμαν για να έλξουμε τον ιδανικό σύντροφο στη ζωή μας, τώρα που έχουμε προετοιμαστεί πνευματικά, σωματικά και συναισθηματικά.

1ο μέρος- Λουτρό ξεσταυρώματος αγάπης

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται, είναι να ξεσταυρώσουμε την ερωτική μας ζωή. Αυτό σημαίνει να ξεφορτωθούμε τα συναισθηματικά βάρη που έχουν μαζευτεί απο προηγούμενες εμπειρίες γύρω απο την αγαπη και τον έρωτα.

Ξεκινάμε με ένα κόκκινο/μαύρο κερί διπλής δράσης, όπου κόβουμε το φυτίλι και σκαλίζουμε στον πάτο του κεριού για να δημιουργήσουμε ένα νέρο φυτίλι. Με το νύχι μας ή με μια καρφίτσα χαράζουμε στο κερί τα λόγια " Διώχνω τον πόνο και θεραπεύω την καρδιά μου".Ντύνουμε το κερί με έλαιο Ξεσταυρώματος Αγάπης, με φορά αντίθετη προς εμάς καθώς το κρατάμε. Προσευχόμαστε όλες οι στενοχώριες και ο πόνος του παρελθόντος να φύγουν μακριά μας και η καρδιά μας να ανοίξει σε μια καινούρια, αυθεντική και χωρίς όρους αγάπη. Αυτό το κερί το καίμε κάθε φορά που κάνουμε το λουτρό για να ξεπλύνουμε τον πόνο των παλιών χωρισμών, τα συναισθηματικά μας προβλήματα και τις ανασφάλειές μας. Ετοιμάζουμε το λουτρό, βυθιζόμαστε στη μπανιέρα και διαλογιζόμαστε γύρω απο την αγάπη και τις σχέσεις. Κάθε φορά που μια άσχημη σκέψη ή ένα άσχημο συναίσθημα παρεμβάλλεται, παίρνουμε μια κούπα απο το υγρό και το ρίχνουμ πάνω απο το κεφάλι μας αφήνοντάς το να παρασύρει κάθε αρνητικό μαζί του. Οραματιζόμαστε τα βότανα του λουτρού σαν ένα ροζ σύννεφο ενέργειας που εισχωρεί στο σώμα μας και αντικαθιστά τον πόνο με αγάπη και γαλήνη. Επαναλαμβάνουμε το μπάνιο 13 φορές, ξεκινόντας απο την πανσέληνο και καταλήγοντας στη νέα σελήνη.

Μια επίσης καλή ιδέα είναι να ξεκινήσετε ημερολόγιο, ώστε να δουλέψετε περισσότερο με τα συναισθήματά σας και ό,τι απώθημένα έχετε στην αγάπη. Η συγχώρεση των άλλων και του εαυτού μας είναι σπουδαίο ταξίδι και πρέπει να το κάνετε προκειμένου να βρεθείτε σε ειρήνη με τον εαυτό σας και με το παρελθόν που σας έχει πληγώσει. Έτσι θα αρχίσετε να αγαπάτε αυτό που είστε.

Αν το κερί τελειώσει πριν ολοκληρώσετε τα 13 λουτρά, ξεκινατε με νέο κερί όσες φορές χρειαστεί.

2ο μέρος- Πρώτα εγώ!

Οι καλύτερες σχέσεις είναι εκείνες όπου ο κάθε σύντροφος αναγνωρίζει τη συναισθηματική του κατάσταση και καλύπτει τις ανάγκες του μέσα στη σχέση, αντί να τις παραμερίζει προκειμένου να ικανοποιήσει τις προσδοκίες ή τις απαιτήσεις του άλλου. Είναι λοιποω ώρα να ερωτευθειτε πρώτα τον εαυτό σας!

Αυτό το ξόρκι περιλαμβάνει τη μαγεία των κεριών, έλαια αλλά και προσωπικά υγρά.

Θα χρειαστείτε:

ένα ροζ νόβενα
φωτογραφία σας
έλαιο Αληθινής Αγάπης
ψαλίδι
κόλλα
ένα κόκκινο τριαντάφυλλο
αιχμηρό αντικείμενο


Ημέρα Παρασκευή συγκεντρώστε τα υλικά σας και κόψτε το φόντο απο τη φωτογραφία σας ώστε να μείνει μόνο η φιγούρα σας. Όποιο κι αν είναι το μέγεθος της φωτογραφίας, βεβαιωθείτε ότι φαίνεται το στέρνο σας σε αυτή, εκεί δηλαδή που είναι η καρδιά (δε χρειάζεται να είναι ολόσωμη). Κολλήστε τη φωτογραφία στο περίβλημα του νόβενα. Με το αιχμηρό αντικείμενο ανοίξτε 4 τρύπες στο κερί για να ντύσετε το νόβενα, όπως περιγράγεται εδώ
Η μια απο τις τρύπες φροντίστε να περνάει ακριβώς πίσω απο τη φωτογραφία σας. Ρίξτε 3 σταγόνες απο το έλαιο Αληθινή Αγάπη σε καθε τρύπα. Πάρτε τα πέταλα του τριαντάφυλλου και σκορπίστε τα γύρω απο το κερί σε σχήμα καρδιάς με τη φορά του ρολογιού.

Για να ενισχύσετε την εργασία, το επόμενο βήμα είναι να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας! Ο σκοπός είναι να δώσετε στο σώμα σας τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση που μπορείτε. ώστε να μεταδώσετε αυτή την ενέργεια στο ξόρκι σαν σύμβολο της αγάπης προς τον εαυτό σας. Την ώρα της κορύφωσης κοιτάξτε το κερί και στείλτε του όλη σας την ενέργεια και ακόμα αν σας εμπνέει μπορείτε να εκφραστείτε και με λόγια αγάπης για εσάς. Συγκεντρώστε μια μικρή ποσότητα απο τα σωματικά υγρά και προσθέστε τα στο νόβενα. Τέλος, ανάψτε το κερί, διαλογιστείτε πάνω στο στόχο σας, στην αγάπη που νιώθετε για τον εαυτό σας, στη νέα σχέση που χτίζετε μαζί του και αφήστε το να καεί.

3ο μέρος- Mojo Αληθινής Αγάπης

Το τελικό βήμα είναι κάτι που δε θα κάνετε αν δεν έχετε φτάσει σε συγκεκριμένη συναισθηματική κατάσταση. Δηλαδή το σημείο όπου αισθάνεστε πλήρης, ευτυχισμένοι με τον εαυτό σας, γαλήνιοι και χαρούμενοι και όχι απελπισμένοι για μια σχέση που να πρέπει να σας γεμίσει τα κενά. Τα ερωτικά ξόρκια ποτίζονται και χρωματίζονται απο την ενέργειά μας. Αν η απελπισία και η μοναξιά είναι τα κίνητρα για ένα ξόρκι, το αποτέλεσμα θα είναι μια σχέση που θα σας κάνει να βιώνετε συνεχώς απελπισία και μοναξιά με οποιονδήποτε τρόπο κι αν εκφράζονται. Αυτό δεν είναι υγιής σχέση. Όταν λοιπόν φτάσετε στο σημείο όπου το να κάνετε μια σχέση δε θα είναι για να κουκουλωθείτε πίσω απο αυτή αλλά για να εμπλουτίσετε τη ζωή σας, τότε είστε έτοιμοι για το τελευταίο μέρος του ξορκιού.

Το mojo Αληθινής Αγάπης περιλαμβάνει ρίζες, έλαια, μαγνήτη και άλλα υλικά που θα έλξουν την αληθινή αγάπη στη ζωή σας, αυτή που θα παραμείνει. Κάθε εβδομάδα ταϊζετε το mojo με το έλαιο Αληθινη Αγάπη και το παίρνετε μαζί σας οπουδήποτε. Ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα συναντίσουμε το άλλο μας μισό.

Καλή επιτυχία και ΑΓΑΠΗ! 

2 σχόλια:

  1. Παρακαλώ, αρκετά με τόσες πολλές απάτες, λένε μόνο αυτό που θέλει να ακούσει ο καθένας, πολλοί προσποιούνται ότι είναι δάσκαλοι, αλλά πολύ λίγοι έχουν πραγματικά γνώση και σταματήστε να πιστεύετε ότι εργάζονται δωρεάν και πληρώνουν αφού δουν αποτελέσματα, αυτό είναι εντελώς λάθος, εγώ μπορώ να επιβεβαιώσω ένα πολύ ωραίο άτομο που με βοήθησε να πάρω πίσω τον σύζυγό μου, είναι ένα άτομο που έχει πραγματικά αυτό το χάρισμα να βοηθά, μοιράζομαι την επαφή του για να ελέγξετε μόνοι σας, WhatsApp: +2349046229159
    Email: dawnacuna314@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήμουν απογοητευμένος και συντετριμμένος όταν ο σύζυγός μου ζήτησε διαζύγιο. Στη συνέχεια επικοινώνησα με τον Δρ DAWN, αφού είδα πολλές μαρτυρίες για το πώς ο Δρ DAWN βοήθησε τόσους πολλούς ανθρώπους να αποκαταστήσουν την ειρήνη στο γάμο και τη σχέση τους,
    Είδα επίσης πώς αντιμετώπιζε διάφορες ασθένειες και βοήθησε λίγους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τη στειρότητα, και αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί του για βοήθεια,
    Υποσχέθηκε να βοηθήσει όταν αφού του εξήγησα τα πάντα, του παρείχα όλα όσα ζήτησε και έκανε τη δουλειά του, τώρα ο άντρας μου με αγαπάει τόσο πολύ και με περιποιείται με προσοχή. Το σπίτι μου είναι τόσο γαλήνιο και γεμάτο ευτυχία, χάρη στον Dr DAWN,

    Επικοινωνήστε μαζί του εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα αυτήν τη στιγμή. Είναι WhatsApp: +2349046229159
    Email: dawnacuna314@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή