Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Προϊόν της Εβδομάδας «Θεά του έρωτα 57#»


Ετικέτα του 57# του Happymojo.gr


 Η Φόρμουλα αυτή περιλαμβάνει δύο κατηγορίες ελαίων και βοτάνων, την ερωτική και την πνευματική. Ένα ασυνήθιστο λάδι ερωτικών αισθήσεων. Παραλύει τον σύντροφο σας και εχει ακραία και άγρια ένστικτα για το σεξ και τον έρωτα. Η συνταγή προέρχεται από την Νέα Ορλεάνη και αλλιώς ονομάζεται Θεά του Έρωτα. Μπορείτε να κάψετε ροζ και κόκκινα κεριά ντυμένα με το λάδι αυτό. Επίσης μπορείτε να βάλετε επάνω σε κόκκινο διάβολο για να έχει άγρια ένστικτα και διαολεμένα ;). τοποθετούμε το λάδι επάνω μας κυρίως πίσω στα αυτιά λίγο ποιο κάτω από τον αφαλό και πάνω από το δεξί μάτι. Συνδυάζεται απόλυτα με το λάδι Fast luck και Έλα σε μένα η το Αφροδίτη. 





Έτοιμα προϊόντα 57# 



Κερί κόκκινου διαβόλου

Πάρο' τι είναι πολύ εύκολη η συνταγή άλλη τόσο δύσκολη είναι η κατασκευή του mojo. Που θέλει 3 κόκκινους σταυρούς ντυμένους με το λάδι και σκόνη θεά του έρωτα.

Μία τυπική διαδικασία λεει:
Πριν κάψεις ένα κερί θα πρέπει να έχεις πλύνει το σπίτι σου με το λουτρό Θεά του έρωτα  και έπειτα να κάψεις το novena 57! Το νούμερο 57 συμβολίζει πολλά πράγματα και είναι αυτό το μυστικό που το κάνει ακατανίκητο.

Επάνω στο Sugar jar καίμε ροζ και κόκκινα κεριά η κέρινο σταυρό κόκκινο η ροζ ακόμα και κόκκινο διάβολο ντυμένο πάντα με το λάδι.

όλα τα προϊόντα της σειράς ΘΕΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ 57# Θα τα βρείτε εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου