Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Προϊόν της Εβδομάδος messenger

Έλαιο Messenger του Happymojo
Νέο δημιουργικό και έξυπνο λάδι messenger. άλλη ονομασία που μπορείτε να δώσετε είναι το Call me! παρά το γεγονός πως δεν ήθελα τέτοιο λάδι, πριν ακόμα το βγάλουμε εσείς το είχατε είδη στα χέρια σας!
Χρίζεις ένα ροζ η κόκκινο κερί με αυτό το λάδι και οραματίζεσαι το πρόσωπο που θέλεις να σε πάρει τηλέφωνο. Πριν όμως θα πλύνετε το σπίτι σας με Floorwash messenger για να κρατήσει τους δρόμους ανοιχτούς. Λειτουργεί καλύτερα όταν έχεις το mojo mesenger. Κάντε αυτό το ξόρκι για επτά ημέρες συνέχεια μία φορά την εβδομάδα. Ρίξτε στάλες του λαδιού επάνω στο μαξιλάρι σας και σκεφτείτε τον πριν κοιμηθείτε!



Η Δουλειά του και η ενέργεια του είναι τόσο δυνατή που κάνει κάποιον να σας πάρει τηλέφωνο. Αυτός/τη μπορεί να είναι οποιοδήποτε! Απο αφεντικό μέχρι σύντροφος. Αν είναι γενικής χρήσεων το χρίζουμε επάνω σε λευκά κεριά αν για το αφεντικό σας σε πράσινα κεριά και αν για τον σύντροφο σας το ροζ. Κύριο συστατικό του είναι η Λεβάντα, το τριαντάφυλλο και ο Γλυκάνισος.



mini honey jar messenger happymojo

Φτιάξτε ένα mini honey jar 

Βάζοντας μέσα: Λεβάντα, αστεροειδή γλυκάνισος, τριαντάφυλλο, χρυσόσκονη και μέντα. πάρτε ροζ κερια και ντύστε τα με το λάδι messenger και και κάψτε τα επάνω στο καπάκι του βάζου σας. Το μέλι πρέπει να ειναι απο τριαντάφυλλο και οχι απο οποιοδήποτε!





Mojo bag Messenger


Είναι ένα σπάνιο Mojo που δύσκολα το βρίσκεις ανά τον κόσμο. Βοηθάει να ενθαρρύνεις τον άλλον να σε πάρει τηλέφωνο όσο αφορά έχει να κάνει με Εραστές, νομικά θέματα, επαγγελματικά, χαμένους φίλους, η παλιούς εραστές. Χρησιμοποιείται από οποιαδήποτε κατάσταση που απαιτεί την ανάγκη για να λάβετε κάθε είδους μήνυμα είτε πρόκειται για αγάπη, επιτυχία η μέλλον!
Για καλύτερα αποτελέσματα ντύνουμε το Mojo με το λάδι Messenger.




Spell kit messenger

;Χρησιμοποιείται από αυτούς που θέλουν να επικοινωνήσουν με τους άλλους.

το πακέτο περιέχει:
Ένα ροζ κερί
Ένα μπλε κερί
Λουτρό Messenger
Πούδρα Messenger
Έλαιο Messenger
Έλαιο Άνοιγμα δρόμου
περιέχει οδηγίες χρίσης συν σφραγίδα messenger.






Αναζήτηση των προϊόντων messenger

Έλαιο, πούδρα, λουτρό, spell kitnovenamini honey jarΛιβάνιmojoFloorwahs             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου