Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΚΟΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ

ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΚΟΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ





Η Αντιστρέψιμη σκόνη χρησιμοποιείται από τους μάγους ριζών της hoodoo για να αντιστρέψουν κατάρες και Κακό μάτι, καίγετε σε καρβουνάκι η την κουβαλάς επάνω σου η στο παπούτσι μέσα. Πολύ δυνατή σκόνη.


Ράντισε της τέσσερις γωνίες του δωματίου σου και του σπιτιού σου για να μην σε πιάσουν οι κατάρες. Μπορείτε την ώρα που το σκορπίζετε να διαβάζετε τον ψαλμό 90 σε ελληνική αρίθμηση και να ανάψετε ένα κερί novena σπάσε την κατάρα η λευκό κερίντυμένο με το λάδι Σπάσε την κατάρα.


 Σπάει κατάρες και ανοίγει μπλοκαρισμένους δρόμους. Ραντίζουμε τον χώρο μας η καίγετε σε τελετουργίες ανοίγματος δρόμου η ακόμα και για πνευματική εργασία. Ράντισε κίτρινα κεριά επαλειμμένα με το έλαιο van van. Φέρνει τύχη σε όλους τους τομής.
Αγγλική του ονομασία είναι «Cut and Clear» είναι ένα ισχυρό και αναζωογονητικό αρωματικό μείγμα της Νέας Ορλεάνης και έχει μέσα ποικιλία αρωματικών ελαίων εσπεριδοειδών και βοτάνων. Τα οποία επιλέχτηκαν για τον καθαρισμό. Μέσα περιέχει δύο ειδικούς κόμπους έτσι ώστε να ζητήσεις από το άρωμα αυτό την διακοπή από της συνδέσεις του παρελθόντος κυρίως μία σχέσης αλλά να κόψεις και της κακιές συνήθειες.
Μία παλιά φόρμουλα γράφει:
«Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαύρο και ένα άσπρο κερί και ένα ψαλίδι που συμβολίζει την αποκοπή του παρελθόντος από το παρών. Πασπάλισε με σκόνη «Κόψε και καθάρισε» η αλείψτε με το έλαιο «Κόψε και καθάρισε».
 Ραντίζουμε τον χώρο και τον βωμό μας πριν κάνουμε οποιαδίποτε εργασία. Μπορούμε να την κάψουμε στο σπίτι μας για προστασία και να την σκορπίσουμε έξω από το σπίτι.

Η πούδρα Αντίμαγο για την hot foot και Σταυρώματος. Καταστρέφει το κακό. Την έχεις επάνω σου και βάζεις λίγο στο παπούτσι σου πριν βγεις έξω. Ότι και να πατήσεις αυτά θα λυθούν χωρίς καμία διαδικασία.

 Hot foot γνωστό επίσης και ως «Φύγε μακριά» ή «Πέταξε μακριά» το χρησιμοποιούσαν παλαιότερα για να διώξουν μακριά έναν κακό γείτονα η για να προκαλέσουν δυστιχία σε έναν πρώην εραστή και να μένει πάντα ανικανοποίητος. Χρησιμοποιήστε αυτήν την πούδρα για να διώξετε κάτι μακριά σας η να χωρίσετε ένα ζευγάρι.

Πούδρα που χρησιμοποιείται για να μην έχετε δικαστικά και πάσης φύσεως νομικά προβλήματα. Αν έχετε κατάστημα βάλτε λίγο από αυτό σε συσκευή αρωματοθεραπείας και κάντε ένα σταυρό πάνω από την είσοδο του καταστήματος. Κατόπιν διαβάστε τον ψαλμό για αυτές της περίπτωσης. Αν φοράτε το λάδι η την πούδρα στης παλάμες και στο πρόσωπο δεν θα αντιμετωπίσετε νομικά προβλήματα στην ζωή σας.


Βοηθάει καίγοντας την σκόνη να κόψουμε κακίες συνήθειες η να κόψουμε απο κακούς φίλους και κατάστασής! Χρησιμοποιείται απόλυτα με το λάδι Cast of Evil και κερί μαύρου διαβόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου