Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ



Χρησιμοποιείται για να πάψουν να είναι δύο άτομα τσακωμένα. Ραντίζουμε τον βωμό που καίμε ροζ και μοβ κεριά. Επίσης ραντίζουμε τον χώρο στης τέσσερις γωνίες του σπιτιού που θα συναντηθούμε.




 Μία πολύ ισχυρή πούδρα hoodoo. Στις πνευματικές παραδόσεις το «Άρωμα λάδι Q» είναι δημοφιλές για τους άντρες για να βρουν το πάθος και την αγάπη.
Είναι αδύνατο σε οποιοδήποτε θηλυκό να αντισταθεί….καθώς το έλαιο “τρελαίνει” τις θηλυκές ορμόνες….!!!!! Κάνει τις γυναίκες να τρέχουν καταπάνω στον άντρα που το φοράει…..
Η φράση για αυτό το έλαιο δεν είναι άλλη από το:
«Ξέρετε το μυστικό του ελαίου Q»
Το μυστικό ήταν και τόσο απλό όσο και τόσο περίπλοκο. Το Q σημαίνει “queer” και σε ελεύθερη μετάφραση αυτό συμβολίζει την αλλόκοτη συμπεριφορά των γυναικών όταν συναντήσουν κάποιον άντρα που φοράει ένα τέτοιο άρωμα….Η πούδρα Q περιέχει μεταξύ άλλων, καθαρό μύρο, δυόσμο και γαρύφαλλο.

Πούδρα γλυκό πορτοκάλι και σκόνη από φυσικό μαγνήτη σε κάθε μαγική φιάλη. Προσελκύει την αγάπη το χρήμα, την καλή δουλειά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Έλξη Ευημερίας και γενικά για οτιδήποτε θετικό θέλετε να έλξετε στην ζωή σας. 



Πούδρα για να κρατήσεις έναν εραστή που είναι έτοιμος να φύγει. ραντίζουμε τα παπούτσια του μέσα και έξω και από το μέρος όπου θα περάσει. Πολύ δυνατή αν συνδυαστεί με το λουτρό μείνε στο σπίτι και με ένα μπλε κερί.

Πανίσχυρη πούδρα Επαναφοράς Hoodoo. Κάνει τον χαμένο άντρα να γυρίσει σε Επτά ημέρες και αυξάνει της πιθανότητες του Γάμου. Ραντίζουμε τον βωμό μας ενώ καίμε ροζ & κόκκινα κεριά για επαναφορά. Καίγετε για επτά συνεχόμενες ημέρες σε καρβουνάκι με τους ανάλογους ψαλμούς.
Συνδυάζεται με το κερί novena intraquillity και το έλαιο intraquillity



Ραντίζουμε τον χώρο μας η τοποθετούμε στα χέρια μας η στα πόδια μας πριν συναντήσουμε το πρόσωπο που θέλουμε να μας ερωτευτεί, μπορούμε να ραντίσουμε τον βωμό την ώρα που καίμε ροζ και κόκκινα κεριά ντυμένα με το λάδι αγάπα με.



Ειδική πούδρα που χρησιμοποιείται για να φέρει έναν εραστή που έχει φύγει. Ραντίζουμε τον χώρο που θα συναντηθούμε η που θα περάσει. Την καίμε σε καρβουνάκι ενώ μπροστά καίμε ένα κόκκινο κουκλάκι ντυμένο με το λάδι του. Χρησιμοποιείται απόλυτα σε κόκκινη νεκροκεφαλή για να του αλλάξουμε τα μυαλά.



Πολύ όμορφη και δυνατή σκόνη ομοφυλοφίλων. Προσελκύει την δύναμη του έρωτα ανάμεσα στο ίδιο φίλο. Το κάρδαμο η λεβάντα και η πασχαλιά μαζί με άλλα βότανα αναγκάζει τον άλλον να σε ερωτευτεί.


Αν θέλετε μία αγάπη να διαρκέσει με πίστη και αφοσίωση και να υπολογίσετε την αλήθεια. Οφείλετε στον εαυτό σας να δοκιμάσετε την φόρμουλα «Μείνε μαζί μου». ραντίστε την κρεβατοκάμαρα σας το σαλόνι σας την κουζίνα σας και της γωνίες αλλά ακόμα και να την χρησιμοποιήσετε σαν πλύσιμο δαπέδου. Το «Μείνε μαζί μου» έχει μία ευχάριστη πικάντικη μυρωδιά που αφήνει τον σύντροφο σας να γνωρίζει ποιο είναι «το σπίτι και η καρδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου