Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Love me – Αγάπα με

Love me – Αγάπα με

Μήπως τον έχετε αλλά δεν είναι σίγουροι αν θα μείνει κοντά σας η αν θέλει να σας παντρευτεί και δε ξέρει αν θα ήστε φίλοι η ζευγάρι? Το Αγάπα με είναι ένας παλιός παραδοσιακός τύπος Αγάπης. Που προσφέρει Ρομαντισμό, πάθος, αγάπη, προτάσεις γάμου ακόμα και την πίστη. Το φοράμε σαν άρωμα το ντύνουμε στα κεριά η μπορούμε να κάνουμε μπάνιο με αυτό.. δοκιμάστε το!!!


Η  παλιά φόρμουλα Αγάπα με είναι σε μορφή έλαιο, σκόνης, λιβάνι, λουτρό και χρησιμοποιείται για να έλξουμε το αντίθετο φύλλο και να προκαλέσεις συναισθήματα αγάπης. Δηλαδή χρησιμοποιείται για έναν άγνωστο η για έναν που είδη ξέρουμε!!!!

Ο Ψαλμός που συνδιαζετε είναι ο 22 και το λάδι μπορούμε να το ντύσουμε επάνω σε ροζ και κόκκινα κεριά.


ΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ:
Ανάλογα πάντα με το φύλο που θέλετε να κάνετε το ξόρκι σας χαράξτε σε ένα κέρινο ομοίωμα ροζ η κόκκινο η κερί γενετικών οργάνων το πλήρες όνομα του. Ντύνουμε το κερί με λάδι Αγάπα με (μπορείς να το συνδυάσεις και με άλλα λάδια ανάλογα πάντα με της επιθυμίες σας). Όπως ντύνετε το κερί μπορείτε να λέτε δυνατά κάποια λόγια όπως «Με την βοηθεία και με την χάρη του θεού μπορεί ο άνθρωπος μου, όπως τον αγαπάω να με αγαπάει και αυτός για πάντα αμήν»

Μπορείτε να κάψετε το κερί σταδιακά (συνήθως 15 λεπτά κάθε φορά) η να το κάψετε μία και έξω. Το πόσο καιρό θα κάνει να καεί δεν έχει σημασία. Επίσης είναι πολύ καλό να κάψετε και σκόνη η λιβάνι αγάπα με. Επίσης αν δεν θέλετε να κάψετε κερί φιγούρα τότε μπορείτε απλά να κάψετε ένα Novena στο σπίτι σας η στο μαγαζί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου