Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

14ήμερο ξόρκι έλξης χρημάτων με μαγνητίτη και μαγνητική άμμο


Υλικά:

7 πράσινα κεριά βωμού ή πράσινα κεριά προσφοράς
Ένα μεγάλο lodestone
Μαγνητική άμμο
Έλαιο έλξης χρημάτων
Πούδρα έλξης χρημάτων
irish moss (ιρλανδική βρύα= είδος φυκιού που χρησιμοποιείται στη hoodoo για χρήματα)
7 χαρτονομίσματα της κόλασης των 100
7 κέρματα των 10 λεπτών

Διαδικασία:
Το ξόρκι ξεκινά στη Νέα Σελήνη. Μπορείτε να το κάνετε στο σπίτι ή ακόμα καλύτερα στο χώρο της δουλειάς σας. Τοποθετήστε το μαγνητίτη σε ένα πιάτο πάνω στο βωμό σας. Ντύστε τα κεριά με το έλαιο έλξης χρημάτων και τοποθετήστε τα σε σχήμα μισοφέγγαρου γύρω και πίσω απο τον μαγνητίτη.  Ξεκινώντας απο αριστερά προς τα δεξιά, κάθε πρωί ντύστε (ξανά) απο ένα κερί και το ανάβετε. Κάτω απο το κερί τοποθετείτε ένα χαρτονόμισμα αλειμμένο στις 4 γωνίες του με το έλαιο. Απαγγέλετε τον ψαλμό 23 ή με δικά σας λόγια επικαλείστε την αύξηση των χρημάτων σας. Ταϊζετε τον μαγνητίτη με μια τσιμπιά μαγνητική άμμο κάθε φορά και λέτε:

" Μαγνήτη, όπως τραβάς αυτή την άμμο,
έτσι να τραβήξεις και χρήματα πάνω μου,
μέρα με τη μέρα".


Αφήνετε το κερί να κάψει μέχρι τη μέση και το σβήνετε με τα δάχτυλά σας.

Στο τέλος 7 ημερων, θα πρέπει όλα τα κεριά να είναι καμμένα μέχρι τη μέση (κάθε ημέρα δηλαδή καιτε μισό κερί και έχετε βάλει απο ένα χαρτονόμισμα κάτω απο κάθε ένα).

Για τις επόμενες 7 μέρες θα πρέπει να κάνετε το ξόρκι σας τη νύχτα. Η διαδικασία είναι σχεδόν ίδια. Επαλείφετε ξανά απο ένα κερί κάθε μέρα και το ανάβετε τη νύχτα, αλλά αυτή τη φορά ντύνετε με το έλαιο και απο ένα 10λεπτο κέρμα, το οποίο θα βάλετε στο πιάτο με το μαγνητίτη. Απαγγέλετε τον ψαλμό ή την ευχή σας και καθώς θα ταϊζετε το μαγνητίτη με τη μαγνητική άμμο, θα λέτε ξανά τα παραπάνω λόγια.

Αυτή τη φορά, αφήνετε το κάθε κερί να κάψει μέχρι τέλους.

Στην Πανσέληνο που θα τελειώσει το ξόρκι σας, μαζεύετε το βωμό και θάβετε τα υπολείμματα των κεριών σε ένα σταυροδρόμι ή τα ρίχνετε σε τρεχούμενο νερό. Αν τελέσατε το ξόρκι στο σπίτι σας, θα πρέπει να πάρετε το μαγνητίτη, την άμμο και τα χρήματα στο χωρο της εργασίας σας. Όταν τα μεταφέρετε, θα ρίξετε την πούδρα έλξης χρημάτων στις 4 γωνίες της επιχείρησης ή του γραφείου σας. Τοποθετήστε επίσης λίγο irish moss κάτω απο ένα χαλί ή μοκέτα που να βρίσκεται στο κέντρο του χώρου. Αυτό δημιουργεί την εικόνα του χιαστί.

Πάρτε τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα και τοποθετήστε τα στο ταμείο ή στην ταμειακή μηχανή σας. Κρύψτε κάπου μέσα στο ταμείο ή κοντά του το μαγνητίτη και την άμμο, χωρίς να φαίνονται απο άλλους. Όσο θα ταϊζετε το μαγνητίτη 1 φορά την εβδομάδα με την άμμο, τόσο εκείνος θα έλκει χρήματα στη δουλειά σας. Επίσης καλό είναι 1 φορά την εβδομάδα να τον αφήνετε για λίγο μέσα στο ταμείο, αν δεν τον έχετε εκεί μόνιμα.

Τα ντυμένα με το έλαιο χρήματα δώστε τα σε πελάτες σαν ρέστα για να σας έρθουν καινούρια στη θέση τους. (τα κέρματα)

Ανανεώστε την πούδρα έλξης χρημάτων και το irish moss κάθε φορά που κάνετε καθαριότητα στο χώρο.


Υ.Γ:Την ιρλανδικη μουχλα μπορείτε να την αντικαταστησετε με Φυκια λευκα η μπορειτε με καποιο βοτανο που χρησιμοποιείται για χηματα!!!!

www.happymojo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου