Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Mojo Συμφιλίωσης



Υλικά:

Βάλσαμο της Γιλεάδ ή Τριαντάφυλλο
Ροζ Τσάντα εξορκισμού

Τελετουργία:
Σε γέμιση του φεγγαριού και χωρίς να Ξαστρίζουμε τα υλικά μας. Το πρωί πριν ακόμα ξημερώσει θα κάνουμε το τελετουργικό μας μπάνιο με το λουτρό Συμφιλίωσης. θα απλώσουμε ένα ροζ και ένα λευκό πανάκι και στην μέση θα βάλουμε το κερί που θα το έχουμε ντύσει με το λάδι συμφιλίωσης. Στον άντρα θα χαράξουμε το όνομα του και στην γυναίκα  θα γράψουμε το όνομα μας. από κάτω από το κερί θα βάλουμε ένα χαρτάκι που θα έχουμε γράψει σταυρωτά τα ονόματα μας και γύρο, γύρο την επιθυμία μας.

Πάρε στα χέρια σου τους lodestone και σκέψου πως ο ένας είσαι εσύ και ο άλλος αυτός. Σε μία κόκκινη χάρτινη καρδιά θα τους ακουμπήσεις μαζί. Γύρο από την καρδιά θα σκορπίσεις η το βάλσαμο η τα τριαντάφυλλα (καλύτερα ροζ φρέσκα πέταλα). άναψε το λιβάνι και σκόρπισε το στης τέσσερις γωνίες του δωματίου που θα γίνει το ξόρκι, μαζί και επάνω στον βωμό. Άναψε το κερί και θα πεις η τον Ψαλμό 97 η τον ψαλμό 23. Τάισε τους Lodestone.
Όταν ποία καεί το κερί θα βάλεις λίγα υπολείμματα μέσα στην ροζ τσάντα Εξορκισμού μαζί με το χαρτί, τους Lodestone μαζί με μία πρέζα Μαγνητική άμμο. Συν το χαρτί με την καρδιά. Όταν ποια κλήσεις την τσάντα εξορκισμού λιβάνισε το λίγο με το λιβάνι συμφιλίωσης και μετά τάισε το με το λάδι.

Κάθε τρις μήνες πάνω στην Πανσέληνο θα πρέπει να το ανοίγεις (Προσοχή το βράδυ και να μη σε δει κανείς) να βάλεις Μαγνητική άμμο και τέλος θα το ταΐζεις με το λαδάκι του κάθε μήνα.
Έτοιμο το Mojo Συμφιλίωσης.  Αν νιώθετε καλά μπορείτε στο Mojo να βάλετε ένα περιστέρι επάνω, για να δημιουργήσετε περισσότερη δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου