Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ξόρκια & Συμβουλές!!!!


Για συμφιλίωση!
Ετικέτα Συμφιλίωσης
Πάρτε ένα κερί Ροζ γάμου και χαράξτε τα ονόματα σας στην πλάτη. Ντύστε το με το λάδι Συμφιλίωσης. βάλτε σε ένα πιάτο μία φωτογραφία που ήσαστε μαζί και αγαπημένη και βάλτε επάνω έναν Lodestone. Πίσω από το lodestone θα βάλετε το κερί και θα το ανάψετε! Πίσω από το κερί γαμπρός και νύφη θα βάλετε ένα novena συμφιλίωσης!!!!

Κερια γάμου
Για να ενισχύσετε τον ρομαντισμό πάρτε ένα από τα λάδια kiss me now ή μαγευτικό, η αγάπα με. Και θα το ντύσετε σε ένα κόκκινο κερί γάμου.
Αν πάλι θέλετε να αποκαταστήσετε τον ρομαντισμό και την αγάπη τότε θα ντύστε το ροζ κερί με το λάδι Συμφιλίωσης η το λάδι Επέστρεψε σε μένα η και τα δύο.


Για Εύρεση δουλειάς
Ετικέτα σταθερής εργασίας
Πάρτε ένα πράσινο, κίτρινο χρώμα κεριού που είναι κατάλληλα χρώματα για χρήματα και προσέλκυση χρήματος και το πορτοκαλί για άνοιγμα δρόμου και θα τα ντύσετε το πορτοκαλί με λάδι Άνοιγμα δρόμου και τα άλλα δύο με λάδι σταθερής εργασίας.

Για Ευρεση εργασίας2
Ένα πράσινο επτάκομπο κερί με λάδι σταθερής εργασίας το μισό και το άλλο μισό με λάδι ευημερίας και τέλος από πάνω θα ρίξεις σκόνη κανέλλας. Μετά συνδύασε πορτοκαλί, μοβ και πράσινα κεριά με λάδι στέμμα επιτυχίας, άνοιγμα δρόμου και λεμονόχορτο.




Ετικέτα Λεφτά μείνετε μαζί μου
Για να πάει καλα μία επιχείρηση!
Για αρχή θα κάψουμε λιβάνι van van για να φύγουν τα αρνητικά στοιχεία!
Βάλτε σε ένα πιάτο λευκό έναν Lodestone και θα τον ντύσετε με το λάδι Χρήματα μείνετε μαζί μου και στέμμα επιτυχίας. Κάψτε 3 πρασινα κεριά σε τριγωνικό σχήμα και ο Lodestone στην μέση ντυμένα με το λάδι Λεφτά μείνετε μαζί μου. ανάψτε τα κεριά δεξιόστροφα και θα τα σβήσετε δεξιόστροφα. Τέλος σφουγγαρίστε με σκόνη η ξύλα κανέλλας για γρήγορα αποτελέσματα.

Σχεδιάγραμμα:

 _______________Πράσινο κερί_______________
 Πράσινο κερί_____lodestone_______πράσινο κερί



Ετικέτα Chuparrosa

Για να επηρεάσεις την σκέψη του άλλου!
Πάρτε ένα λευκό κερί κρανίο και ντύστε το με το λάδι Chuparrosa για να του εμπνεύσετε εμπιστοσύνη. Πίσω από την Νεκροκεφαλή να έχετε αναμμένο ένα novena  Chuparrosa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου