Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Mojo Τυχερής Γάτας


Αυτό το ξόρκι φέρνει την τύχη με την εικόνα μίας γάτας. Σε αυτήν την περίπτωση είναι ένα από τα καλύτερα. 


Υλικά:

Ένα πράσινο κερί γάτα
Έλαιο fast luck
Ένα χρυσό Νόμισμα
Ένα ολόκληρο μοσχοκάρυδο
Ρίζα του Ιωάννη του Κατακτητή
Τρίχες Μαύρης γάτας
Πράσινο σακουλάκι
Μία φωτογραφία σας
Μία πιατέλα

Διαδικασία:
Πάρτε μία φωτογραφία του εαυτού σας και γράψτε το όνομα σας 7 φορές. Γύρισε τώρα την φωτογραφία προς το μέρος σας να βλέπετε την εικόνα και γράψτε κυκλικά γύρο από εσάς 7 φορές, «Θεός της Τύχης»
Ράντισε λίγο την φωτογραφία σας με το λάδι σας και συγκεκριμένα στης τέσσερις γωνίες και στο κέντρο. Και διπλώστε το τρεις φορές. Τοποθέτησε το χαρτί κάτω από το πιάτο.
Πάρτε τώρα το κερί γάτας και γράψτε σε όλη την πλάτη τα αιτήματα σας μέχρι και την πρωτοχρονιά να γράψετε και τυχερή χρονιά. Επάλειψε την γάτα με το λάδι γρήγορης τύχης (Fast Luck) και βάλτε την στο κέντρο του πιάτου. Ντύσε το μοσχοκάρυδο και το χρυσό νόμισμα και την ρίζα με το λάδι και βάλτε τα γύρο από την γάτα αλλά να βγαίνει ένα τρίγωνο. Άναψε το κερί και προσευχή σου να έχεις καλή τύχη και ζωντάνια και το πνεύμα της τύχης να είναι πάντα στον δρόμο σου.
Μόλις το κερί τελειώσει την καύση του τοποθέτησε το μοσχοκάρυδο, το κέρμα και την ρίζα του Ιωάννη στην mojo τσάντα μαζί με της τρίχες μαύρης γάτας και την φωτογραφία που έχετε διπλώσει με λίγα υπολείμματα του κεριού. Πες την επιθυμία σου και κλείσε το mojo σου, ντύσε το mojo σου με το λάδι. Και έχετε το πάντα πάνω σου κυρίως την πρώτη εβδομάδα πρέπει να ακουμπάει σάρκα.

Καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου