Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Προϊόν της Εβδομάδος Ιωάννης Κατακτητής

Κοινό και ποιο γνωστό προϊόν. αυτό μπορεί να είναι ρίζα, Έλαιο, πούδρα, λιβάνι, mojo, novena, spell kit.
Είναι από τα προϊόντα που αγαπώ και θεωρώ πολύ δυνατό. Η Ρίζα του Ιωάννη του κατακτητή είναι τόσο δυνατή όσο ένα Mojo. προσφέρει επιτυχία δύναμη και αρρενωπότητα.
Προέρχεται από την ρίζα του Φυτού Ipomoea Jalapa. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε Mojo αλλά και σε ξόρκια. 


Λίγα πράγματα για την ρίζα

Η Ρίζα του Ιωάννη του κατακτητή είναι κατά κύριο λόγο μία αρσενική ρίζα, επειδή μοιάζει με Αρσενικά γεννητικά όργανα. Όταν μεταφέρονται ως τυχερό φυλαχτό ποτέ δεν πάει μόνη της, πάντα πάει με συνοδευτικά άλλα υλικά. Η ρίζες αυτές μπορείς να της βρεις διαθέσιμες σε καταστήματα ειδών μαγείας. Για να πετύχετε τα μέγιστα αποτελέσματα από την ρίζα του Ιωάννη μπορείτε να την βάλετε μέσα στην τσέπη σας η ακόμα και σε ένα mojo. 


Πρακτικές για της ρίζες

Για να κερδίσετε χρήματα: 
Τυλίξτε τους λογαριασμούς διπλωμένους γύρο από την ρίζα και το κρατάνε στην τσέπη σας. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα κάστανο η ακόμα και έναμοσχοκάρυδο με τον ίδιο ακριβός τρόπο. Ραντίζουν η επαλείφουν την ρίζα με το έλαιο του Ιωάννη τουκατακτητή και να το έχουν στο πορτοφόλι τους η στην τσάντα τους. 


Ένας άλλος τρόπος για να αποκτήσουμε λεφτά: 
Τυλίξτε μία ρίζα Ιωάννη και εννέα μικρά κομμάτια Ρίζα Κορδόνια του διαβόλου και ένα ασημένιο κέρμα του Ερμή σε ένα 5 ευρώ διπλώνοντας το χαρτονόμισμα δείχνοντας την αξία προς το μέρος σας. Βάλε αυτό το πράγμα μέσα σε ένα κόκκινη η πράσινο mojo που θα το έχεις χρήσει με έλαιο van van η Ιωάννηκατακτητή η κολόνια Hoyt η Έλξη χρημάτων η. Φόρεσε ένα από αυτά κρατώντας το Mojo και πήγαινε να παίξεις τυχερά παιχνίδια η βάλτε το κοντά στην επιχείρηση σας για να αποκτήσετε δύναμη και εξουσία. 

Για τύχη στα τυχερά παιχνίδια: 
Συνδυάστε μία ρίζα Ιωάννη κατακτητή με μία ασημένια δεκάρα του Ερμή μαζί με μία ρίζα τυχερού χεριού τυλιγμένα σε ένα χαρτονόμισμα. Βάλτε αυτό μέσα σε ένα mojo και επάλειψε το με έλαιοΤυχερό χέρι η κόκκινη σταγόνα Γρήγορης τύχης. κρύψτε το στο συρτάρι σας η κρατήστε το επάνω σας. 

Για τύχη στ τυχερά παιχνίδια: 
Φτιάξε ένα mojo (Κόκκινο για την επιτυχία η πράσινο για χρήματα) με μία ρίζα Τυχερού χεριού, μία πρέζα Χόρτο πέντε δακτύλων, μία φωτογραφία, ένα ζευγάρι ζάρια, και ρίζα του Ιωάννη κατακτητή, προσθέστε από οργανικά υλικά, δόντι αλιγάτορα ή δόντι ασβού ή ένα πόδι αλιγάτορα η το πόδι του κουνελιού. Τα επαλείφουμε με το έλαιο fast luck, Ιωάννη κατακτητή η με τα ούρα του Εραστή σου. 

Για να ασκήσεις σεξουαλική Έλξη για της γυναίκες: 
Πάρε μία ρίζα Ιωάννη του κατακτητή και βάλτε την σε ένα κόκκινο mojo που μέσα θα περιέχει ένα κομμάτι μαγνήτη. Επάλειψε το με το έλαιο μαγνήτη, η φίλα με τώρα, έλα σε μένα, η αγάπα με η κάποιο άλλο έλαιο που χρησιμοποιείται για έναν συγκεκριμένο λόγο και κυρίως για mojo. αν είσαι γυναίκα αντί για ρίζα Ιωάννη θα βάλεις μέσα ρίζα Βασίλισσας Ελισάβετ και θα την χρίσεις με το έλαιο «Ακολούθα με αγόρι μου».

Για να κερδίσεις την αγάπη από μία συγκεκριμένη γυναίκα: 
Τύλιξε μία Ρίζα Ιωάννη του κατακτητή σε ένα κομμάτι περγαμηνής όπου έχεις γράψει το όνομα της εννέα φορές με Μελάνι από αίμα δράκου και αν είναι δυνατών να υπάρχει και μία τούφα από την γυναίκα η κάτι που να έχει αγγίξει. Επάλειψε το με το έλαιο Έλα σε μένα η Αγάπα με η Μείνε μαζί μου και όλα αυτά τα βάζουμε μέσα σε μια κόκκινη τσάντα από φανέλα mojo. και την βάζουμε στην μέση μας. 

Για να γίνετε από φίλοι, εραστές:
Τοποθέτησε μία ρίζα Ιωάννη και ένα μικρό κομμάτι μαγνήτη και μερικές τρίχες η ένα μάρτυρα του θύματος μέσα σε μία κόκκινη τσάντα φανέλα mojo. επάλειψε το mojo μέσα και έξω με μαγνητική άμμο και να χρήσεις την τσάντα με το έλαιο Έλξης μία φορά την ημέρα. Να μεταφέρεις την Γοητεία αυτήν πάντα όταν περπατάτε και κάτω από το μαξιλάρι σας.





ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΌ:

honey jar 
Λουτρό
πούδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου