Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Τελετουργία του Αγίου Θωμά για να αποκτήσεις μία αγάπη

Ο Άγιος Θωμάς

Ό Άγιος Θωμάς είναι ο άγιος που βοηθά τους Ανθρώπους που ζουν με την στεναχώρια της αγάπης. Αυτός ο άγιος θεωρείται στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες όπως Γαλλία, Ιταλία για την επιστροφή του χαμένου προσώπου. Ένα γνωστό τελετουργικό είναι αυτό.

Υλικά:

Σκόνη Αγάπα με
Μία Βελόνα

Ένα πιάτο
Βότανα σε σκόνη: Δεντρολίβανο, Πεντάφυλλο, κανέλλα και κόκκινο τριαντάφυλλο.

Τελετουργία:
Το ξόρκι. δεξιά διακρίνετε το έλαιο Αγάπα με
Ανάψτε ένα κόκκινο κερί που το έχεις ντύσεις με έλαιο Αγάπα με και με μία βελόνα έχεις χαράξει το όνομα του ατόμου που θέλετε να ανακτήσετε στην ζωή σας. Τοποθέτησε το κερί δίπλα σε ένα πιάτο που μέσα θα έχετε βάλει μία πρέζα δεντρολίβανο, τρις τσιμπιές πεντάφυλλο, ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλλα και σκόνη από πέταλα κόκκινου τριαντάφυλλου. Πάνω από τα βότανα θα ρίξετε λίγο πούδρα Αγάπα με.
Με ένα σπίρτο και λίγο οινόπνευμα ανάψτε τα βότανα να πάρουν φωτιά. Καθώς θα καίγονται θα σκάφτεσαι έντονα το πρόσωπο που θέλεις να γυρίσει.
Αφού έχουν σχεδών καεί θα βάλεις τα απομεινάρια και το κερί που έχει μείνει σε ένα κόκκινο πανάκι και θα το κουβαλάς στην τσάντα σας. Όταν ο Αγαπημένος σου γυρίσει τότε θα πάρεις το Mojo αυτό και θα το πετάξεις σε ποτάμι η θάλασσα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου