Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Δυνατό ξόρκι Χωρισμού (Break up)


Φέρνει τον τέλος και τον χωρισμό σε ένα ζευγάρι… στην voodoo το θεωρούν ένα από τα υπέρτατα ξόρκια χωρισμού. Φέρνει καυγάδες και τσακωμούς. 


Υλικά: 

Σκόνη Σταυρώματος 
Μία φιάλη που περιέχει: 
Εννέα βελόνες, εννέα καρφιά, εννέα τρίχες μαύρου σκύλου, εννέα τρίχες μαύρης γάτας, εννέα πρόκες, ρίζα Devil pod, βότανο Ύσσωπος, Δύο λευκά κεριά και ρίζα κορδόνια του διαβόλου ( Devil shoe strings) 

Προετοιμασία: 
Αυτό το ξόρκι παρουσιάζεται σε αρκετούς βαθμούς της σοβαρότητας της, επιτρέποντας να το κάνετε με πολύ κόπο. Εκτός λοιπόν από τα απαιτούμενα αντικείμενα θα χρειασθείτε και: Μάρτυρα και των δύο (Όπως μαλλιά, αποτύπωμα, αίμα, σπέρμα, φωτογραφίες, ακόμα και μία επαγγελματική τους κάρτα. Επίσης δύο ριζόχαρτα που θα γράψετε με μελάνι «Αίμα Νυχτερίδας» τα ονόματα τους εννέα φορές. 
(Παραδοσιακά ζητάει να γράψεις με μελάνι «Αίμα περιστέρας» για αυτόν που θέλεις να μείνει κοντά σου και με μελάνι «Αίμα νυχτερίδας» για αυτόν που θέλεις να φύγει, θα χρησιμοποιήσεις και στα δύο αίμα νυχτερίδας, αν δεν τους θέλεις και τους δύο). Η εργασία μας θα γίνει σε χάση του φεγγαριού. 

Φάση πρώτη η Τελετή: 
Χαράζουμε στο κερί του διαζυγίου τα ονόματα τους και ανάμεσα στα ονόματα θα χαράξουμε την λέξη χωρισμός και θα χωρίσουμε το λιβάνι και όλες της σκόνες σε επτά τμήματα. Επαλείφουμε το κερί με το έλαιο Σταυρώματος και από επάνω πασπαλίβουμε την πούδρα σταυρώματος. 
Την εργασία αυτήν θα την κάνεις για 7 ημέρες κάθε μέρα ένα τμήμα λιβανιού και ένα τμήμα του κεριού, μέσα όμως στης επτά ημέρες θα κάνεις και αυτό: 

Φάση δεύτερη ή Τελετή: 
Κορδόνι Παπουτσιού Διαβόλου
Μέσα στην φιάλη θα βάλεις τα καρφιά, της πρόκες της τρίχες, όλα αυτά θα προκαλέσουν πόνο, θυμό, συναισθηματική ασυμβατότητα η απόσταση, ακόμα και προβλήματα ηλικίας που ποτέ δεν είχαν, έτσι ώστε να τρώγονται και να πολεμούν σαν τον σκύλο με την γάτα και να επιδιώξουν τον χωρισμό. Έχετε μαζί σας 3 τύπους σκόνης, κάθε μία από αυτή παράγει και από ένα αποτέλεσμα. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείται τόσο ποιο πολύ γρήγορα και σκανταλιστηκά θα έρθει το αποτέλεσμα. Η hot foot οδηγεί τον άλλων μακριά, η σκόνη σταυρώματος θα σας εξασφαλίσει την κακή τύχη, ακόμα και ασθένεια, ή goofer dust φέρνει τους ανθρώπους σε μαύρο χάλι μέχρι θανάτου. Η επιλογή είναι δική σας. Μπορείς να βάλεις μία σκόνη δύο σκόνες η ακόμα και της τρις. Ανάμειξε τα προσωπικά αντικείμενα με τη σκόνη (ες) που έχετε επιλέξει, τότε τίθεται το μείγμα μέσα στο μπουκάλι, μαζί με της καρφίτσες τα βελόνια, τις τρίχες, και θα πρέπει το μπουκάλι να πάει να θαφτεί στην πόρτα τους η ακόμα μέσα σε μια γλάστρα που θα την στείλετε δώρο η σε ένα δέντρο κοντά η μέσα στο νεκροταφείο, καθώς θα γίνετε αυτό θα πρέπει να λέτε φωναχτά την διάλυση του ζευγαριού και να το θάψετε. 

Τελική διαδικασία 7ημερης διαδικασίας πρώτης φάσης 
Ολοκληρώστε το κερί και τα υπολείμματα θα τα βάλετε σε ένα μαύρο ύφασμα και δεμένα με μαύρη μάλλινη κλωστή η ακόμα και με μαύρη κορδέλα που θα τα αφήσετε σε ένα σταυροδρόμι ή σε νεκροταφείο…. 

Τέλος εργασίας καθαρισμός δικό σας! 
Και μετά από μία τόσο βαριά τελετουργία, γύρνα στο σπίτι σου και επειδή πρέπει να προστατευτείτε από αυτήν την τελετουργία και να απαλλαγείτε από την τιμωρία του ξορκιού κάντε μία τελευταία τελετουργία καθαρισμό σπιτιού και του σώματος σας. Βράστε σε μία κατσαρόλα νερό βροχής το βότανο Ύσσωπο, θα ανάψεις δύο λευκά κεριά, και θα θα ρίξεις το νερό του ύσσωπου επάνω σου και θα διαβάσεις τον ψαλμό 51 από εκεί που λέει: 

«ῥαντιεῖς με ὑσσώπῳ, καὶ καθαρισθήσομαι, πλυνεῖς με, καὶ ὑπὲρ χιόνα λευκανθήσομαι. 10 ἀκουτιεῖς μοι ἀγαλλίασιν καὶ εὐφροσύνην, ἀγαλλιάσονται ὀστέα τεταπεινωμένα. 11 ἀπόστρεψον τὸ πρόσωπόν σου ἀπὸ τῶν ἁμαρτιῶν μου καὶ πάσας τὰς ἀνομίας μου ἐξάλειψον. 12 καρδίαν καθαρὰν κτίσον ἐν ἐμοί, ὁ Θεός, καὶ πνεῦμα εὐθὲς ἐγκαίνισον ἐν τοῖς ἐγκάτοις μου. 13 μὴ ἀπορρίψῃς με ἀπὸ τοῦ προσώπου σου καὶ τὸ πνεῦμα σου τὸ ἅγιον μὴ ἀντανέλῃς ἀπ' ἐμοῦ. 14 ἀπόδος μοι τὴν ἀγαλλίασιν τοῦ σωτηρίου σου καὶ πνεύματι ἡγεμονικῷ στήριξόν με. 15 διδάξω ἀνόμους τὰς ὁδούς σου, καὶ ἀσεβεῖς ἐπὶ σὲ ἐπιστρέψουσι. 16 ῥῦσαί με ἐξ αἱμάτων, ὁ Θεὸς ὁ Θεὸς τῆς σωτηρίας μου· ἀγαλλιάσεται ἡ γλῶσσά μου τὴν δικαιοσύνην σου. 17 Κύριε, τὰ χείλη μου ἀνοίξεις, καὶ τὸ στόμα μου ἀναγγελεῖ τὴν αἴνεσίν σου. 18 ὅτι εἰ ἠθέλησας θυσίαν, ἔδωκα ἄν· ὁλοκαυτώματα οὐκ εὐδοκήσεις. 19 θυσία τῷ Θεῷ πνεῦμα συντετριμμένον, καρδίαν συντετριμμένην καὶ τεταπεινωμένην ὁ Θεὸς οὐκ ἐξουδενώσει. 20 ἀγάθυνον, Κύριε, ἐν τῇ εὐδοκίᾳ σου τὴν Σιών, καὶ οἰκοδομηθήτω τὰ τείχη Ἰερουσαλήμ· 21 τότε εὐδοκήσεις θυσίαν δικαιοσύνης, ἀναφορὰν καὶ ὁλοκαυτώματα· τότε ἀνοίσουσιν ἐπὶ τὸ θυσιαστήριόν σου μόσχους». 

Βάλε μέσα στο αυτοκίνητο σου τα κορδόνια του διαβόλου και πίσω από την πόρτα σου της ρίζες devil pod..

1 σχόλιο:

  1. Καλα θα πω την ποιο υσχιρη προσευχη και μετα θα πραξω μαυρη μαγεια η το ενα η το αλλο δεν παει διαβολος και Θεος μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή